Klassisk massage

Många går till massören vid smärta, stelhet och inskränkt rörlighet i kroppen. Denna behandlingsform arbetar på hud, bindväv och muskler, där massage kan hjälpa kroppen till återhämtning och avslappning. Vid ensidigt eller mycket stillasittande arbete kan massage även vara en förebyggande behandling, som hjälper kroppen att må väl.

Hur går en Klassisk Massage-behandling till?
Vid ditt första behandlingstillfälle berättar du hur du mår i din kropp. Vad är det som gör att du uppsöker en massör? Kanske har du någon fråga? Detta blir min vägledning i behandlingen. Jag använder mig av strykningar, tryck och töjningar för att stimulera muskeln, blodcirkulationen ökar och muskeln mjuknar.

Jag ger också tips och idéer på vad du kan göra i din vardag för att må väl i din kropp. Kroppen är gjord för rörelse, när vi rör oss främjar vi cirkulationen i kroppen och våra leder smörjs.

Ett behandlingstillfälle är ca 60 min. Första besöket tar ca 70-75 minuter. Det är bra att ha lite ledig tid efter en behandling. Min erfarenhet är att det behövs en serie behandlingar.