Om mig

Jag växte upp, utbildade mig och arbetade som förskollärare i Malmö. Hösten -89 flytta jag med familj till Höör. Under -99 utbilda jag mig till certifierad massör på Hälsoteket i Malmö, och startade upp mitt företag Massagegreppet. Under flera år arbetade jag parallellt som massör och förskollärare. 

Min nyfikenhet ledde mig in på nya kurser. Jag utbilda jag mig i bl.a i Grundläggande ortopedisk medicin och idrottsmedicin på i.m.c. i Malmö.

Så småningom hittade jag till Rosenmetoden på Axelsons i Stockholm. På min första intro-kurs 2008, var Marion Rosen lärare. 2012 börja jag arbeta som Rosenterapeut, först med två års lärarledd praktiktid och därefter som färdigutbildad.

För mig är vardagen värdefull. Som Rosenterapeut, massör och konstnär har jag en vardag som jag utvecklas och inspireras av. 

Att röra på mig har alltid varit naturligt. Tango, danspass, rörlighetsträning m.m. ger mig ökad förståelse för kroppen. Genom att regelbundet träffa rosenkollegor utforskar jag kropp, tanke, känsla och inre vetande.

Att vara närvarande kroppsligt, själsligt och mentalt och tillåta mig olika uttryckssätt frigör energi och löser upp stelhet och spänningar i kroppen. Livet blir helt enkelt lättare att leva! 

Ett urval av övriga utbildning/kurser – Massage på dagis, Triggerpunkter, Energimassage, Bindvävsmassage, Lotorpsmetoden och Helande massage.

Jag är medlem i Kroppsterapeuterna Yrkesförbund och har tystnadsplikt utifrån förbundets etiska regler.

Fotot nedan är från när jag vandrade på Camino de Santiago,
en pilgrimsled i norra Spanien.

DSC00393